+38 (04744) 3-23-26
Меню
Остання редакція: 03 грудня 2015

Кафедра пропонує:

– фахову апробацію підщепно-сортового складу зерняткових і кісточкових культур;

– курси підвищення кваліфікації з ефективних технологій у садівництві і розсадництві;

– фахову експертизу й супровід проектів із закладання розсадника, промислового саду інтенсивного типу та виноградника;

– консультації з технологій вирощування зерняткових, кісточкових і ягідних культур та винограду;

– фахове обстеження ділянок під насадження, закладання промислових насаджень, окулірування, щеплення, обрізування плодових дерев і винограду;

– передову інформацію з ефективних технологій у науково-виробничому журналі «Новини садівництва» (www.novsad.com).

Події та оголошення
04.05.2018 р. буде проведено «День саду Уманського національного університету садівництва  (Сучасні тенденції в плодовому розсадництві)»
04.05.2018 р. буде проведено «День саду Уманського національного університету садівництва (Сучасні тенденції в плодовому розсадництві)»
04.05.2018 09:30

04.05.2018 р. буде проведено «День саду Уманського національного університету садівництва (Сучасні тенденції в плодовому розсадництві)»

Запрошуємо до участі в «День саду Уманського національного університету садівництва (Сучасні тенденції в плодовому розсадництві)». Дата проведення - 04.05.2018 р.

Дізнайтесь більше

Всі повідомлення

Останні новини

Навчальна практика студентів з обрізування крон плодових деревЧитати повністю

Навчальна практика студентів з обрізування крон плодових дерев

Відповідно до графіку навчально-виробничого процесу поточного року в саду НВВ Уманського національного університету садівництва проходять навчальну практику з обрізування та формування крон плодових дерев студенти факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин.

Читати повністю

Дегустація яблукЧитати повністю

Дегустація яблук

Кафедрою плодівництва і виноградарства Уманського національного університету садівництва здійснюється цикл дегустацій свіжих плодів яблуні з участю проблемно-пошукової науково-дослідної групи «Післязбиральна обробка плодів інгібітором етилену». Дегустації періодично проходять у процесі тривалого зберігання плодів, чергова відбулася 12 березня 2018 р.

Читати повністю

Відтепер плануємо своє навчання за допомогою електронного розкладуЧитати повністю

Відтепер плануємо своє навчання за допомогою електронного розкладу

Вітаємо з можливість ефективного планування свого навчання за допомогою електронного розкладу занять! Детальніше про =Розклад занять МКР= Ви зможете ознайомитися на сторінці =Розклад занять=

Читати повністю

Всі новини