+38 (04744) 3-23-26
Меню
Остання редакція: 01 липня 2021

Третій рівень вищої освіти (освітньо-науковий)

Третій (освітньо-науковий) рівень вищої освіти відповідає дев’ятому рівню Національної рамки кваліфікацій і передбачає здійснення особою професійної наукової, науково-технічної або науково-педагогічної діяльністі за основним місцем роботи чи поза аспірантурою, зокрема під час перебування у творчій відпустці, за умови успішного виконання відповідної освітньо-наукової програми та публічного захисту дисертації у спеціалізованій вченій раді.

Нормативний термін підготовки доктора філософії в аспірантурі (ад'юнктурі) становить чотири роки. Обсяг освітньої складової освітньо-наукової програми підготовки доктора філософії становить 30—60 кредитів ЄКТС.

Особи, які успішно пройшли державну атестацію, отримують документи встановленого зразка про здобуття вищої освіти за відповідним напрямом підготовки та науковий ступінь доктора філософії відповідної галузі знань (доктор філософії в галузі плодівництва, овочівництва тощо).


 

Відкрита пропозиція

(за кошти державного бюджету та
за кошти фізичних або юридичних осіб)

Небюджетна пропозиція

(виключно 
за кошти фізичних або юридичних осіб)

  АСПІРАНТУРА (доктор філософії) АСПІРАНТУРА (доктор філософії)
 

1. Фахове вступне випробування

2. Вступне випробування з іноземної мови

3. Дослідницька пропозиція
(науковий текст з обраної теми 5-10 сторінок)

1. Фахове вступне випробування

2. Вступне випробування з іноземної мови

3. Дослідницька пропозиція 
(науковий текст з обраної теми 5-10 сторінок)


Інформація для стейк-холдерів:

Свої відгуки та пропозиції щодо освітньо-професійної програми, будь ласка, надсилайте на поштову адресу:

кафедри плодівництва і виноградарства (plodivnytstvo@gmail.com)

чи гаранта ОП професора Заморського В. В. (volzam55@gmail.com)

 

Останні новини

П'ята Всеукраїнська наукова студентська Інтернет-конференція "Інновації в садівництві"Читати повністю

П'ята Всеукраїнська наукова студентська Інтернет-конференція "Інновації в садівництві"

26 листопада 2021 року відбулася П'ята Всеукраїнська наукова студентська інтернет-конференція “Інновації в садівництві”. Результати власних наукових досліджень у секціях "Розсадництво" і "Агротехніка, агрохімія, зрошення, захист рослин" оприлюднили 27 молодих науковців Уманського національного університету садівництва, Поліського національного університету (м. Житомир), Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (м. Мелітополь), ВСП "Городищенський фаховий коледж УНУС" (м. Городище). Запрошуємо відгуки на доповіді учасників надсилати на адресу поштової скриньки plodivnytstvo@gmail.com.

Читати повністю

Зустріч гарантів освітньої програми "Садівництво та виноградарство" зі стейкхолдерами з ПольщіЧитати повністю

Зустріч гарантів освітньої програми "Садівництво та виноградарство" зі стейкхолдерами з Польщі

10 листопада 2021 р. відбулася зустріч гарантів освітньої програми "Садівництво та виноградарство" Заморського В.В. (третій рівень вищої освіти), Яковенка Р.В. (перший рівень вищої освіти ) і Чаплоуцького А.М. (початковий рівень вищої освіти) зі стейкхолдерами – головний агроном Галаком Ігорем, та Павелом і Анетою Макаревіч – менеджерами компанії Fieldstone Investments II Sp. Z o. o. (Польща).

Читати повністю

Оголошення про набір на курси підготовки до єдиного вступного іспиту (ЄВІ) для вступу на навчання для здобуття освітнього ступеня магістраЧитати повністю

Оголошення про набір на курси підготовки до єдиного вступного іспиту (ЄВІ) для вступу на навчання для здобуття освітнього ступеня магістра

Уманський національний університет садівництва оголошує набір на курси підготовки до єдиного вступного іспиту (ЄВІ) до вступу на навчання для здобуття освітнього ступеня магістра на основі диплому бакалавра.

Читати повністю

Вітаємо Людмилу Миколаївну Худік із присудженням наукового ступеня кандидата технічних наук та отриманням диплома!Читати повністю

Вітаємо Людмилу Миколаївну Худік із присудженням наукового ступеня кандидата технічних наук та отриманням диплома!

Вітаємо Людмилу Миколаївну Худік із присудженням наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів (технічні науки), а також її наукового керівника – доктора сільськогосподарських наук, професора Мельника Олександр Васильовича!

Читати повністю

Всі новини