Меню
Остання редакція: 14 серпня 2024

Третій рівень вищої освіти (освітньо-науковий)

Третій (освітньо-науковий) рівень вищої освіти відповідає дев’ятому рівню Національної рамки кваліфікацій і передбачає здійснення особою професійної наукової, науково-технічної або науково-педагогічної діяльністі за основним місцем роботи чи поза аспірантурою, зокрема під час перебування у творчій відпустці, за умови успішного виконання відповідної освітньо-наукової програми та публічного захисту дисертації у спеціалізованій вченій раді.

Нормативний термін підготовки доктора філософії в аспірантурі (ад'юнктурі) становить чотири роки. Обсяг освітньої складової освітньо-наукової програми підготовки доктора філософії становить 30—60 кредитів ЄКТС.

Особи, які успішно пройшли державну атестацію, отримують документи встановленого зразка про здобуття вищої освіти за відповідним напрямом підготовки та науковий ступінь доктора філософії відповідної галузі знань (доктор філософії в галузі плодівництва, овочівництва тощо).


 

Відкрита пропозиція

(за кошти державного бюджету та
за кошти фізичних або юридичних осіб)

Небюджетна пропозиція

(виключно 
за кошти фізичних або юридичних осіб)

  АСПІРАНТУРА (доктор філософії) АСПІРАНТУРА (доктор філософії)
 

1. Фахове вступне випробування

2. Вступне випробування з іноземної мови

3. Дослідницька пропозиція
(науковий текст з обраної теми 5-10 сторінок)

1. Фахове вступне випробування

2. Вступне випробування з іноземної мови

3. Дослідницька пропозиція 
(науковий текст з обраної теми 5-10 сторінок)


Інформація для стейк-холдерів:

Свої відгуки та пропозиції щодо освітньо-професійної програми, будь ласка, надсилайте на поштову адресу:

кафедри плодівництва і виноградарства (plodivnytstvo@gmail.com)

чи гаранта ОП професора Заморського В. В. (volzam55@gmail.com)

 

Останні новини

Захист бакалаврських робірЧитати повністю

Захист бакалаврських робір

Протягом 18-20 червня 2025 року на факультеті плодоовочівництва, екології та захисту рослин працювала екзаменаційна комісія із захисту кваліфікаційних робіт на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр» за спеціальністю 203 «Садівництво та виноградарство».

Читати повністю

Практичне заняття з виноградарстваЧитати повністю

Практичне заняття з виноградарства

На кафедрі плодівництва і виноградарства Уманського національного університету пройшло практичне заняття з дисципліни «Виноградарство і ампелографія»

Читати повністю

Практичне заняття з плодівництваЧитати повністю

Практичне заняття з плодівництва

В рамках практичного заняття студентами 31-С групи було проведено формування молодих інтенсивних насаджень яблуні та груші.

Читати повністю

ІНТЕГРАЦІЯ У МІЖНАРОДНИЙ НАУКОВИЙ ПРОСТІР Читати повністю

ІНТЕГРАЦІЯ У МІЖНАРОДНИЙ НАУКОВИЙ ПРОСТІР

Науково-педагогічні працівники кафедри плодівництва і виноградарства долучилися до відкритої лекції «Ефективне написання статей для журналів Scopus: практичні рекомендації».

Читати повністю

Всі новини