Практика
Здобуті теоретичні знання закріплюються на практиці - навчальній (в університетських розсаднику, садах за 5-15 хв переходу), виробничій (у передових садівничих господарствах).
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження виробничої практики студентами першого рівня вищої освіти (бакалавр) спеціальності 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство” (денна форма навчання)
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження виробничої практики студентами першого рівня вищої освіти (бакалавр) спеціальності 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство” (заочна форма навчання)
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження виробничої практики студентами другого рівня вищої освіти (магістр) спеціальності 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство” (заочна форма навчання)
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження виробничої практики студентами другого рівня вищої освіти (магістр) спеціальності 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство” (денної форма навчання)






