Навчально-методичне забезпечення
Методичні матеріали знаходяться у фонді кафедри плодівницта і виноградарства ("Репозиторій УНУС")
Матеріали
- Збирання й оформлення гербарію плодоносних утворень основних плодових і ягідних культкр / Методичні вказівки для виконання самостійної роботи з дисципліни «Загальне плодівництво» студентами денної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство»
- Виноградарство і ампелографія / Методичні вказівки для виконання самостійної роботи з дисципліни «Виноградарство і ампелографія» студентами заочної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство»
- Закладання плодового розсадника. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчального курсу "Розсадництво" (спеціальність 203 "Садівництво і виноградарство". / О.В.Мельник, В.П.Майборода / Вид. доповнене та перероблене. Умань: Ред.-видавн. відділ Уманського НУС, 2020. 28 с.
- Методичні рекомендації з написання й оформлення дипломної роботи студентами ОР „Магістр” за спеціальністю 203 „Садівництво та виноградарство” кваліфікації „Дослідник з плодоовочівництва і виноградарства” / Мельник О.В., Улянич О.І., Тернавський А.Г., Слободяник Г.Я., Майборода В.П., Накльока О.П. / відповідальний за випуск Щетина С.В. - Умань: УНУС, факультет плодоовочівництва, екології та захисту рослин. - 2017. - 41 с.
- Закладання плодового розсадника. Робочий зошит для виконання курсової роботи з навчального курсу "Розсадництво" (спеціальність 203 "Садівництво і виноградарство". / В.П.Майборода, Р. М. Буцик / Вид. доповнене та перероблене. Умань: Ред.-видавн. відділ Уманського НУС, 2020. 28 с.
- Плодівництво (Гонтар В.Т., Сіленко В.О., Шевчук Н.В.(НУБіП України); Осадчий В.О., Манзій В.В., Майборода В.П. (Уманський НУС) // Тестові завдання для контролю якості підготовки фахівців у ВНЗ ІІ-ІV р.а. Міністерства аграрної політики та продовольства України / за заг. ред. С.М. Каленської, Г.М. Господаренка, С.М. Кравченка, В.О. Єщенка, В.В. Дегтярьова, С.В. Скоромного, В.Т. Гонтара, З.Д. Сича, С.П. Васильківського, О.А. Власюк. – К. : Аграрна освіта, 2011. – С. 241.
- Закладання промислового саду та ягідника // А. М. Чаплоуцький, Р. В. Яковенко. – Умань:УНУС, 2018
- Спеціальне плодівництво. Методичні вказівки і контрольні завдання для студентів ІV курсу. Умань : УНУС. 2019
- Визначення строку збирання плодів. Методичні вказівки з вивчення дисципліни «Плодівництво» студентами денної та заочної форми навчання спеціальностей: 202 «Захист та карантин рослин» і 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» освітнього рівня „бакалавр”
- Закладання промислового виноградника. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з виноградарства (для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 203 "Садівництво та виноградарство", ОР «Бакалавр»)
- Методичні рекомендації до проходження виробничої практики студентів ОР Молодший бакалавр за спеціальністю 203 Садівництво та виноградарство
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження виробничої практики студентами першого рівня вищої освіти (бакалавр) спеціальності 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство” (денна форма навчання)
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження виробничої практики студентами першого рівня вищої освіти (бакалавр) спеціальності 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство” (заочна форма навчання)
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження виробничої практики студентами другого рівня вищої освіти (магістр) спеціальності 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство” (заочна форма навчання)
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження виробничої практики студентами другого рівня вищої освіти (магістр) спеціальності 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство” (денної форма навчання)
- Методичні рекомендації для підготовки кваліфікаційної роботи студентами першого рівня вищої освіти (бакалавр) спеціальності 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство”
- Насіння плодових культур. Методичні вказівки з вивчення дисципліни «Плодівництво» студентами III курсу денної (ІV курсу заочної) форми навчання Спеціальностей: 202 «Захист та карантин рослин» 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» освітнього рівня „бакалавр”
- Формування та обрізування горіхоплідних культур. Методичні вказівки до вивчення дисципліни „Спеціальне плодівництво” студентами денної та заочної форм навчання факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин (спеціальність – 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство”)
- Підщепи плодових культур. Методичні вказівки з вивчення дисципліни «Плодівництво» студентами III курсу денної (ІV курсу заочної) форми навчання Спеціальностей 201 «Агрономія» освітнього рівня „бакалавр”
- Проектування технологічних процесів в садівництві та виноградарстві. Методичні вказівки з вивчення дисципліни студентами IV курсу денної та V курсу заочної форми навчання за спеціальністю 203„ Садівництво, плодоовочівництво і виноградарство" першого освітнього рівня «бакалавр»
- Проектування технологічних процесів в садівництві і виноградарстві. Методичні вказівки для студентів першого освітнього рівня бакалавр заочного форми навчання факультету плодоовочівництва екології і захисту рослин (спеціальність 203– «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство»)