Меню

Другий рівень вищої освіти (магістерський)

Другий (магістерський) рівень вищої освіти, який відповідає восьмому рівню Національної рамки кваліфікацій і передбачає поглиблену фундаментальну, гуманітарну, соціально-економічну, психолого-педагогічну, спеціальну та науково-практичну підготовку. Заклад вищої освіти реалізує освітньо-професійні програми підготовки магістрів за спеціальностями IV рівня акредитації.

Ступінь магістра здобувається за освітньо-професійною або за освітньо-науковою програмою. Обсяг освітньо-професійної програми підготовки магістра становить 90–120 кредитів ЄКТС, обсяг освітньо-наукової програми — 120 кредитів ЄКТС. Освітньо-наукова програма магістра обов'язково включає дослідницьку (наукову) компоненту обсягом не менше 30 відсотків.

Особі, яка успішно виконала освітню програму підготовки магістра та пройшла атестаціюзаклад вищої освіти на підставі рішення екзаменаційної комісії присуджує ступінь магістра, присвоює відповідну кваліфікацію та видає документ про вищу освіту — диплом магістра.


 

Відкрита пропозиція

(за кошти державного бюджету та
за кошти фізичних або юридичних осіб)

Небюджетна пропозиція

(виключно
за кошти фізичних або юридичних осіб)

  МАГІСТР МАГІСТР
 

1. Фаховий іспит

2. Мотиваційний лист

1.  Фаховий іспит

2. Мотиваційний лист


Інформація для стейк-холдерів:

Свої відгуки та пропозиції щодо освітньо-професійної програми, будь ласка, надсилайте на поштову адресу:

кафедри плодівництва і виноградарства (plodivnyctvo@ukr.net)

чи гаранта ОП доцента Буцик  Р.М. (romanbutsyk@ukr.net)

Останні новини

Звіт аспірантів кафедри за 2024-2025 н.р.Читати повністю

Звіт аспірантів кафедри за 2024-2025 н.р.

25 липня 2025 року відбувся розгляд і обговорення звітів за 2024-2025 н.р. здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» зі спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство».

Читати повністю

СПІВПРАЦЯ З ВИРОБНИЦТВОМЧитати повністю

СПІВПРАЦЯ З ВИРОБНИЦТВОМ

Кафедра плодівництва і виноградарства Уманського національного університету славиться тісною співпрацею з виробництвом

Читати повністю

САДІВНИЧИЙ ВЕБІНАРЧитати повністю

САДІВНИЧИЙ ВЕБІНАР

Науковці кафедри плодівництва і виноградарства взяли участь в онлайн-вебінарі «Polyversum – ефективне застосування в органічному садівництві, ягідництві та овочівництві» за участі технічного менеджера чеської компанії-виробника Петра Рубака.

Читати повністю

ЛІТНЄ ОБРІЗУВАННЯ НАСАДЖЕНЬ ЯБЛУНІЧитати повністю

ЛІТНЄ ОБРІЗУВАННЯ НАСАДЖЕНЬ ЯБЛУНІ

Важливим елементом сучасної інноваційної технології вирощування плодів яблуні є застосування літніх термінів обрізування дерев, що виконується науковцями кафедри плодівництва і виноградарства

Читати повністю

Всі новини