Меню

Другий рівень вищої освіти (магістерський)

Другий (магістерський) рівень вищої освіти, який відповідає восьмому рівню Національної рамки кваліфікацій і передбачає поглиблену фундаментальну, гуманітарну, соціально-економічну, психолого-педагогічну, спеціальну та науково-практичну підготовку. Заклад вищої освіти реалізує освітньо-професійні програми підготовки магістрів за спеціальностями IV рівня акредитації.

Ступінь магістра здобувається за освітньо-професійною або за освітньо-науковою програмою. Обсяг освітньо-професійної програми підготовки магістра становить 90–120 кредитів ЄКТС, обсяг освітньо-наукової програми — 120 кредитів ЄКТС. Освітньо-наукова програма магістра обов'язково включає дослідницьку (наукову) компоненту обсягом не менше 30 відсотків.

Особі, яка успішно виконала освітню програму підготовки магістра та пройшла атестаціюзаклад вищої освіти на підставі рішення екзаменаційної комісії присуджує ступінь магістра, присвоює відповідну кваліфікацію та видає документ про вищу освіту — диплом магістра.


 

Відкрита пропозиція

(за кошти державного бюджету та
за кошти фізичних або юридичних осіб)

Небюджетна пропозиція

(виключно
за кошти фізичних або юридичних осіб)

  МАГІСТР МАГІСТР
 

1. Фаховий іспит

2. Мотиваційний лист

1.  Фаховий іспит

2. Мотиваційний лист


Інформація для стейк-холдерів:

Свої відгуки та пропозиції щодо освітньо-професійної програми, будь ласка, надсилайте на поштову адресу:

кафедри плодівництва і виноградарства (plodivnyctvo@ukr.net)

чи гаранта ОП доцента Буцик  Р.М. (romanbutsyk@ukr.net)

Останні новини

Звіт аспірантів кафедри за перше півріччя 2024-2025 н. рЧитати повністю

Звіт аспірантів кафедри за перше півріччя 2024-2025 н. р

На засіданні кафедри плодівництва і виноградарства відбувся розгляд й затвердження звітів за перше півріччя 2024-2025 н.р. здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» зі спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство».

Читати повністю

Публічна презентація дисертації Читати повністю

Публічна презентація дисертації

25 грудня 2024 року на розширеному засіданні кафедри плодівництва і виноградарства відбулася публічна презентація дисертаційної роботи ТРУШЕВА Івана Михайловича

Читати повністю

Подяка студентам 21-с групиЧитати повністю

Подяка студентам 21-с групи

Шановні студенти 21-с групи! З великою радістю та щирою вдячністю звертаюся до вас з нагоди успішного завершення семестру.

Читати повністю

Інноваційні розробки кафедри плодівництва і виноградарства Читати повністю

Інноваційні розробки кафедри плодівництва і виноградарства

Сигнальний примірник однойменних навчально-виробничих рекомендацій, присвячених 180-річчю університету, презентовано на фаховому семінарі "Плодівництво і виноградарство" 11 грудня 2024 року.

Читати повністю

Всі новини