Остання редакція: 01 серпня 2023
Методичні рекомендації
Матеріали
- Методичні рекомендації з написання й оформлення дипломної роботи студентами ОР „Магістр” за спеціальністю 203 „Садівництво та виноградарство” кваліфікації „Дослідник з плодоовочівництва і виноградарства”
- П р о г р а м а і методичні рекомендації організації науково-дослідної і виробничої практики студентів факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство» ОР «Магістр»
- Методичні вказівки до виконання курсової роботи "Закладання сучасного інтенсивного саду, ягідника" з навчального курсу «Сучасні технології та проектнотехнологічні інновації садівництва» (спеціальність 203 “Садівництво і виноградарство”, освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр») Умань – 2021
- Методичні вказівки _Агробізнес і маркетинг у галузі_семінарські заняття_2020
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження виробничої практики студентами другого рівня вищої освіти (магістр) спеціальності 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство” (заочна форма навчання)
- МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо проходження виробничої практики студентами другого рівня вищої освіти (магістр) спеціальності 203 „Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство” (денної форма навчання)