Меню
Остання редакція: 27 березня 2024

Участь науковця кафедри плодівництва і виноградарства Уманського НУС у засіданні Президії НААН України

На запрошення Національної академії аграрних наук України 27 березня 2024 року Володимир ЗАМОРСЬКИЙ доктор с.-г. наук, професор кафедри плодівництва і виноградарства взяв участь у засіданні Президії з розгляду питання: «Наукове забезпечення сталого розвитку виноградарства в умовах кліматичних змін». 

Доповідачем виступала Ірина КОВАЛЬОВА – директор Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства імені В.Є. Таїрова», член-кореспондент НААН України. В обговоренні важливого питання Володимир ЗАМОРСЬКИЙ наголосив на значенні підготовки високваліфікованих наукових кадрів для забезпечення розвитку галузі виноградарства. За результатами розгляду питання було створено комісію щодо розробки заходів з наукового забезпечення сталого розвитку виноградарства, в склад якої запропоновано включити професора кафедри плодівництва і виноградарства Уманського НУС Володимира Заморського. 

 Президент НААН України Я.М. Гадзало

Виступ КОВАЛЬОВОЇ Ірини Анатоліївна – директора Національного наукового центру «Інститут виноградарства і виноробства імені В.Є. Таїрова», член-кореспондент НААН

Виступ В. Заморсього