Меню
Остання редакція: 28 листопада 2019

Успішний попередній розгляд дисертації Полуніної Олександри Василівни

27 листопада 2019 року відбулося засідання міжкафедрального фахового науково-практичного семінару "Плодівництво і виноградарство".

У порядку денному - попередній розгляд кандидатської дисертації Полуніної Олександри Василівни на тему "Способи вирощування двопровідникових саджанців яблуні на підщепі 54-118 у Правобережному Лісостепу України".

Науковий керівник: Майборода Володимир Павлович, кандидат с.-г. наук, доцент.

 

Засідання фахового семінару пройшло під головуванням доктора с.-г. наук, професора Мельника Олександра Васильовича. В роботі семінару взяли участь більше двадцяти науковців Уманського НУС, які задали фахові запитання доповідачу.

Після оголошення відомостей про дисертанта Олександра Василівна доповіла основні результати власних досліджень виконаних в рамках тематики досліджень проблемної науково-дослідної лабораторії з плодового розсадництва у плодовому розсаднику НВВ Уманського національного університету садівництва, відповіла на запитання членів та гостей семінару, вислухала зауваження та пропозиції щодо вдосконалення виступу.

У своїх виступах рецензенти професор Заморський Володимир Васильович та доцент Чаплоуцький Андрій Миколайович охарактеризували роботу в цілому, вказали на недоліки, відмітили актуальність та позитивні сторони дисертації та рекомендували роботу до подання у спеціалізовану вчену раду.

Присутні науковці мали змогу задати доповідачу фахові запитання, а також висловити зауваження стосовно доповіді. 

За результатами голосування члени фахового міжкафедрального науково-практичного семінару "Плодівництво і виноградарство" одноголосно визнали актуальність і достовірність представлених результатів досліджень, а також їх відповідність паспорту спеціальності 06.01.07 - плодівництво. Дисертаційну роботу Полуніної О. В. одноголосно рекомендовано до розгляду в спеціалізованій вчені раді.

 


 

Доцент Роман Яковенко