Остання редакція: 06 листопада 2021
Вітаємо Людмилу Миколаївну Худік із присудженням наукового ступеня кандидата технічних наук та отриманням диплома!
Рішенням спеціалізованої
вченої ради Д 26.058.07
у Національному університеті харчових технологій
за результатами публічного захисту 28 квітня 2021 року
присуджено науковий ступінь кандидата наук
зі спеціальності
05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
(технічні науки)
викладачу кафедри
технологій харчових продуктів
Худік Людмилу Миколаївну
(Наказ Міністерства освіти і науки України
№1017 від 27.09.2021 р.).
Роботу виконано на кафедрі плодівництва і виноградарства Уманського НУС
Науковий керівник – доктор сільськогосподарських наук,
професор кафедри плрдівництва і виноградарства Мельник Олександр Васильович
Матеріали
- Про затвердження рішень Атестаційної колегії Міністерства від 27 вересня 2021 року
- Автореферат
- Відгук офіційного опонента Прісс О. П.
- Відгук офіційного опонента Хомич Г. П.
- Дисертація на тему "Розроблення технології зберігання яблук ранньозимових сортів за післязбиральної обробки інгібітором етилену"
- Оголошення про захист