Меню
Остання редакція: 04 липня 2022

Візит делегації кафедри плодівництва і виноградарства до Дослідної станції помології ім. Л. П. Симиренка

30 червня 2021 року в рамках підготовки кафедрою плодівництва і виноградарства Уманського НУС докторів філософії зі спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство», було проведено зустріч з потенційними стейкхолдерами – науковцями Дослідної станції помології ім. Л. П. Симиренка.

Делегація Уманського НУС складалася з гаранта освітньо-наукової програми Заморського В. В., доктора с.-г. наук, професора, завідувача кафедри плодівництва і виноградарства, Яковенка Р. В., кандидата с.-г. наук. доцента, наукового керівника аспірантів і Трушева І. М., аспіранта третього рівня вищої освіти. Сторону дослідної станції, з якою кафедра плодівництва і виноградарства має спільну тематику з наукових досліджень, представляли Фільов В. В., директор, Грицай О. В., заступник директора з виробництва та Чепурний В. Г., кандидат с.-г. наук, науковий співробітник.

У ході візиту обговорено стан та подальші напрямки науково-навчальної співпраці між кафедрою та відділами станції, фахові компетентності підготовки майбутніх докторів філософії, узгоджено програмні результати, які отримають майбутні доктори філософії зі спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство». В ході зустрічі проведено ознайомлення з дослідними насадженнями плодових і ягідних культур Дослідної станції помології ім. Л. П. Симиренка.


Професор Заморський В. В.,
гарант освітньої програми третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти