Меню

Всеукраїнська студентська наукова конференція присвячена 125-річчю від дня народження професора В. Л. Симиренка

30 березня 2016 року Уманський національний університет садівництва проводить студентську наукову конференцію, присвячену 125-річчю від дня народження професора В. Л. Симиренка.*

* Історична довідка
професор Володимир Левкович Симиренко викладав на кафедрі плодівництва і виноградарства Уманського НУС
 курс помології впродовж 1931–1933 рр.

Доповідачі зі спеціальності "Плодоовочівництво і виноградарство" матимуть змогу виступити з доповідями на секціях: 1) плодівництва і виноградарства; 2) овочівництва; 3) захисту і карантину рослин; 4) біології; 5) екології та безпеки життєдіяльності (Факультет плодоовочівництва, екології та захисту рослин).

Матеріали конференції, у вигляді тез доповідей, будуть надруковані після її проведення у Збірнику студентських наукових праць університету та розіслані учасникам до 1 травня 2016 року.

Матеріали подаються на електронних носіях. Автор несе відповідальність за якість електронного варіанту.

У „Збірник” подаються раніше не опубліковані наукові праці з актуальних питань, що відповідають тематиці конференції. Відхилені матеріали не рецензуються і не повертаються.

***

ДЛЯ СТУДЕНТІВ УНУС усіх курсів тези, заявку та кошти у розмірі 60 грн. необхідно подати до 21 березня 2016 р. керівнику студентського наукового гуртка кафедри, на якій виконується наукова робота.

Для студентів з інших ВНЗ України до 21 березня 2016 року слід надіслати матеріали конференціїЛИШЕ НА ЕЛЕКТРОННУ ПОШТУudau_konf@mail.ru.

Інформація подається окремими файлами: тези, заявка (вказується адреса, на яку буде надіслано «Збірник» у форматі: Іванов І.І., вул. Київська 25, м. Умань, Черкаська область, 20305 ІНДЕКС ОБОВ'ЯЗКОВО) та відсканована квитанція про оплату.

Оплату здійснювати у розмірі 90 грн. через будь-яке відділення Укрпошти за адресою: Мальований М.І., Уманський національний університет садівництва, вул. Інститутська 1, м. Умань, Черкаська область, 20305. Призначення платежу «За участь у конференції».

Телефон для довідок: +380503837814

Джерело