Меню
Остання редакція: 04 липня 2018

Зустріч випускників Уманського НУС

Випускники 1998 року біля кафедри плодівництва і виноградарства Уманського НУС
Випускники 1998 року біля кафедри плодівництва і виноградарства Уманського НУС

30 червня 2018 року на кафедру плодівництва і виноградарства завітали випускники Уманського НУС.

Справжнє свято, яке не позначено в жодному офіційному календарі традиційно відбулося в 30 червня 2018 року в Уманському НУС.

Саме цього дня двері університету садівництва знову відчинилися для своїх випускників різних років. Така зустріч – чудова можливість побачити своїх одногрупників та друзів по факультету, поспілкуватися з колишніми вчителями, згадати студентські роки.

Сьогодні наші гості знову зможуть посидіти за своїми партами, та хоч на мить думками перенестися в ті чудові та по своєму турботливі студентські часи.

Кафедра плодівництва та виноградарства також гостинно зустріла своїх вихованців. Гості, заходячи в приміщення кафедри, з ностальгією розглядали фото своїх вчителів. Із посмішкою на обличчі розповідали про навчання того часу, польові практики в учбово-дослідному господарстві й садівничих господарствах країни чи зарубіжжя, а також про наукову роботу на дослідних ділянках.

Сьогодні фахівці, а вчора студенти, мають різна професії, сім’ї, дітей, але у всі часи їх буде об’єднувати Уманський національний університет садівництва.


Юрій Мельник, викладач

Фото Ю. Мельника