Меню
Остання редакція: 01 листопада 2016

Матеріали конференцій, тези доповідей

  1. Melnyk O., Drozd O. Effect of MCP from SmartFreshSM on apple quality and storage ability in Ukraine //6th International Postharvest Symposium. 08–12.04.2009. Antalya, Turkey.– P.129. (0,04 д.а.).
  2. Мельник О.В. Етилен-активність яблук під час зберігання, оброблених інгібітором етилену після збирання / О.В.Мельник, О.О.Дрозд.– Матер. міжн. наук. конф. до 200-річчя Нікітського ботанічного саду. – Ялта, 2011. – С. 157-158.
  3. Мельник О.В. Ефективність тривалого зберігання яблук з післязбиральною обробкою інгібітором етилену / О.В.Мельник, О.О.Дрозд. – Матер. Всеукр. наук. конф. молодих учених. – Ч. 1. – Умань, 2013. – С. 212.
  4. Жмуденко Ю.М. Товарна якість яблук різних строків збирання з післязбиральною обробкою інгібітором етилену / Ю.М.Жмуденко, О.В.Мельник. – Матер. Всеукр. наук. конф. молодих учених. – Ч. 1. – Умань, 2013. – С. 173-174.

Останні новини

Профорієнтаційна роботаЧитати повністю

Профорієнтаційна робота

Викладачі кафедри плодівництва і виноградарства нещодавно відвідали ліцеї Тетіївської територіальної громади, де провели захоплюючу та змістовну профорієнтаційну роботу.

Читати повністю

Участь викладачів кафедри плодівництва і виноградарства у нараді Міністерства освіти і науки України.Читати повністю

Участь викладачів кафедри плодівництва і виноградарства у нараді Міністерства освіти і науки України.

4 лютого 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри плодівництва і виноградарства долучилися до наради проведеної директоратом вищої освіти та освіти дорослих Міністерства освіти і науки України, за участі представників Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Читати повністю

Звіт аспірантів кафедри за перше півріччя 2024-2025 н. рЧитати повністю

Звіт аспірантів кафедри за перше півріччя 2024-2025 н. р

На засіданні кафедри плодівництва і виноградарства відбувся розгляд й затвердження звітів за перше півріччя 2024-2025 н.р. здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» зі спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство».

Читати повністю

Всі новини