Меню
Остання редакція: 01 листопада 2016

Матеріали конференцій, тези доповідей

  1. Melnyk O., Drozd O. Effect of MCP from SmartFreshSM on apple quality and storage ability in Ukraine //6th International Postharvest Symposium. 08–12.04.2009. Antalya, Turkey.– P.129. (0,04 д.а.).
  2. Мельник О.В. Етилен-активність яблук під час зберігання, оброблених інгібітором етилену після збирання / О.В.Мельник, О.О.Дрозд.– Матер. міжн. наук. конф. до 200-річчя Нікітського ботанічного саду. – Ялта, 2011. – С. 157-158.
  3. Мельник О.В. Ефективність тривалого зберігання яблук з післязбиральною обробкою інгібітором етилену / О.В.Мельник, О.О.Дрозд. – Матер. Всеукр. наук. конф. молодих учених. – Ч. 1. – Умань, 2013. – С. 212.
  4. Жмуденко Ю.М. Товарна якість яблук різних строків збирання з післязбиральною обробкою інгібітором етилену / Ю.М.Жмуденко, О.В.Мельник. – Матер. Всеукр. наук. конф. молодих учених. – Ч. 1. – Умань, 2013. – С. 173-174.

Останні новини

САДІВНИЦЯ РАДИТЬЧитати повністю

САДІВНИЦЯ РАДИТЬ

Випускниця Уманського національного університету Марія КИСЛЯЧЕНКО працює на посаді агронома в одному з найкращих садівничих господарств Вінниччини – «Фрутсад».

Читати повністю

ПРАКТИКА З ОКУЛІРУВАННЯЧитати повністю

ПРАКТИКА З ОКУЛІРУВАННЯ

На першому полі плодового розсадника навчально-виробничого відділу Уманського національного університету студенти третього курсу, які навчаються за освітньою програмою «Садівництво та виноградарство», проходять навчальну практику з окулірування.

Читати повністю

Мовна компетентність — ключ до міжнародної комунікаціїЧитати повністю

Мовна компетентність — ключ до міжнародної комунікації

Успішне завершення курсу Practical English є важливим етапом у професійному розвитку та свідчить про прагнення до вдосконалення мовної компетентності.

Читати повністю

Цінний дарунок для освітньої та наукової спільноти УНУЧитати повністю

Цінний дарунок для освітньої та наукової спільноти УНУ

Кафедра плодівництва і виноградарства УНУ щиро вдячна Миколі Матвієнку за подаровану літературу, що стане важливим джерелом знань для студентів, викладачів і науковців.

Читати повністю

Всі новини