Дегустація нових столових сортів винограду
Аспірантом кафедри плодівництва і виноградарства Миколою Яровим було представлено для органолептичноі дегустаціі пʼять нових столових сортів винограду селекціі інституту виноградарства ім. Таїрова.
Аспірантом кафедри плодівництва і виноградарства Миколою Яровим було представлено для органолептичноі дегустаціі пʼять нових столових сортів винограду селекціі інституту виноградарства ім. Таїрова.
Підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників Уманського НУС є одним із ключових факторів забезпечення якісної вищої освіти, адже стимулює наукову діяльність, сприяє міждисциплінарному обміну знаннями та створює можливості для професійного нетворкінгу.
Початок нового навчального 2024/2025 року відзначений активною діяльністю студентів факультету «Плодоовочівництва, екології та захисту рослин». В поточному навчальному семестрі було продовжено роботу чергових засідань студентського наукового гуртка кафедри плодівництва і виноградарства.
На початку серпня 2024 року відбувалась фахова підготовка молодих фахівців з розсадницької галузі.
7 серпня 2024 року на засіданні кафедри плодівництва і виноградарства розглянуто й обговорено звіти за 2023-2024 н.р. здобувачів третього рівня вищої освіти «доктор філософії» зі спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство», освітньо-наукова програма «Садівництво та виноградарство».
7 серпня 2024 року на засіданні кафедри плодівництва і виноградарства розглянуто й обговорено звіти за 2023-2024 н.р. здобувачів третього рівня вищої освіти «доктор філософії» зі спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство», освітньо-наукова програма «Садівництво та виноградарство».